19 juni 2016
Abundance is not something we acquire.
It is something we tune into.

Wayne Dyer
Het is voor ons vaak moeilijk de overvloed waarin we leven te herkennen. Sterker nog we hebben gedachtesystemen die ons uit balans houden in ons verlangen naar voorspoed.
Gisteren de overtuiging dat het niet Gods wil is dat wij voorspoed ervaren, vandaag aandacht voor nog enkele andere overtuigingen.
Er is maar een beperkt aanbod; dit wijst op een sterk verzet! Het lukt alleen maar van deze gedachte af te komen door hem uit te wissen. Probeer je het gezegde "geld als water" voor ogen te nemen. Stel je de oceaan voor, hoeveel je er ook uit neemt er blijft altijd genoeg over. Het werkt eigenlijk zo: Overvloed haal je binnen uit overvloed en wat overblijft is overvloed.
Ik verdien het niet; als je het niet gelooft is dat precies wat je op je pad treft. Als je naar een leven in overvloed verlangt en je trekt het tegenovergestelde aan ben je uit balans. Je kunt de balans herstellen door je een innerlijke bekrachtiging eigen te maken. Deze bekrachtiging start met dat je het waard bent en spoort je aan alles te doen om te voorkomen dat de stroom van overvloed wordt geblokkeerd.
Morgen meer. 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor