16 juli 2016
The day science begins to study non-physical phenomena,
it will make more progress in one decade
than in all the previous centuries of its existence.

Nikola Tesla  
Al sinds jaar en dag word ik persoonlijk getroffen door de enorme invloed die ongemerkte vibraties in je omgeving of in jezelf hebben op je gehele leven. Niet alleen fysiek, maar zeker ook emotioneel.
Veel begrijpen we er nog niet van, hoewel een beroemd natuurkundige er toch al aan het begin van de vorige eeuw veel over wist. Deze Nikola Tesla is beroemd en ook wel berucht, want naast uitvindingen die algemeen erkend worden is veel van zijn materiaal ook voor de hedendaagse wetenschap moeilijk te bevatten.
Zo komt pas sinds kort zijn uitvinding voor draadloze stroomvoorziening langzaam weer in de belangstelling en zie je apparatuur verschijnen voor bijvoorbeeld het draadloos opladen van de mobiele telefoon.
Maar ook onze intenties en gedachten zijn niet meer dan vibraties. Indien we dit beseffen en er naar willen handelen is het vergelijkbaar met een lopend buffet. Ook daar pak je enkel de lekkere dingen of de dingen die er lekker uitzien. De minder smakelijke dingen laat je liggen of je proeft er van, maar laat de rest liggen en dat wordt weggegooid.
Wat houdt je tegen dit ook met je gedachten en intenties te doen?
 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor