26 december 2016
Geloof dat jouw leven de moeite van het leven waard is
en jouw geloof zal het tot werkelijkheid maken.

William James  
 
Gelukkig het is Tweede Kerstdag. Vreemd fenomeen, zeker als je naar de ons omringende landen kijkt waar ze al blij zijn met één Kerstdag. Het is ondertussen een traditie geworden te winkelen of te gaan stappen op deze dag.
Ga je beide nu niet doen heb je misschien nog wat tijd over om aan jezelf te besteden. In dat geval hier nog wat informatie over hypnose.
Indien je bij je hypnose gebruik maakt van een hypnotherapeut is het van belang te beseffen dat deze vooral optreedt als je gids. Niet de therapeut heeft de controle, maar jij.
Dat betekent ook dat de effecten helemaal aan jou toe te schrijven zijn. Jij verricht al het werk, maar je wordt erbij ondersteunt door je gids. De kracht van hypnose bij het ondersteunen van jouw proces is echter zonder limiet.
Grootse prestaties worden vaak verricht in een staat van "flow" een soort dagdromen waaraan wel positieve associaties worden verbonden. Het inzetten van deze grote krachten staat iedereen vrij, toch zie je maar de uitzondering er bewust gebruik van maken. 



Scheurkalender archief:


12 januari 2022
I am the me
I choose to be.

Sir Sidney Poitier (1927-2022)
Bahamian American Actor